V Slovenijo na povabilo Zvezdane Lubej in Združenja Manager prihaja Deiric McCann

Dieric McCann je podpredsednik mednarodne korporacije Profiles International. Njegovo področje je karizmatičnost vodij. »Karizmatični vodja je sposoben svoj tim sodelavcev spodbuditi, da v delo, ki ga opravljajo vložijo vso svojo energijo, znanje ter sposobnosti in jih usmeriti k najboljšemu rezultatu. Karizmatičen vodja se vede na način, da se ljudje ob njem počutijo dobro in postanejo za delo zavzeti. Karizma ni odvisna od zapisa DNK, karizmatični voditelj lahko postane vsak. Osnov karizmatičnosti se da priučiti,« pravi Dieric McCann in prav to bo predstavil kot predavatelj na MQ konferenci, ki bo potekala v petek, 13. novembra, v Kristalni Palači, BTC, Ljubljana pod organizacijo Združenja manager.

V Slovenijo prihaja kot gost na povabilo Zvezdane Lubej, direktorice Profiles International Slovenia in ustanoviteljice Kadrovske asistence ter Združenja Manager.

Na MQ konferenci bo Zvezdana Lubej predstavila izsledke raziskave »Bolj zavzeti, bolj uspešni«. V raziskavo, ki je največja raziskava na tem področju pri nas, so v Profiles International Slovenia vključili več kot 130 vodij različnih podjetij. Njen namen je prikazati, kako vodje s karizmo vplivajo na zavzetost zaposlenih in posledično na uspešnost podjetja.

Profiles International ima več 20 letno tradicijo in deluje v 122 državah, od leta 2009 tudi pri nas. Imajo preko 1,5 milijona uporabnikov in izvedenih več kot 45 milijonov testiranj ter ocenjevanj. Rešitve Profiles International Slovenia so prilagojene posebej za slovensko tržišče, z izkušenim timom psihologov pa so vzpostavili tudi lasten assessment (ocenjevalni) center. Ekipa vrhunskih psihologov in strokovnjakov s področja človeških virov je razvila orodja, ki omogočajo prepoznati prave ljudi za prava delovna mesta in jih skozi celoten zaposlitveni cikel sistematično razvijati. Njihova orodja priporoča Evropsko združenje psihologov kot zelo zanesljiva in veljavna. To pomeni, da so lahko v postopkih diagnosticiranja zelo natančni in da lahko podajo pomembne informacije, ki vplivajo na uspešnost zaposlenih.

Dieric McCann se je Profiles International pridružil pred 17 leti. Njegovo delo v podjetju je neposredna podpora partnerjev pri rasti njihovega posla v lastnih državah, Napisal je štiri knjige in v zadnjih 20 letih objavil več kot 1000 člankov. 

Medij:
Združenje Manager

Celotni članek

Kdo nam zaupa

Profiles International Slovenija | Telefon: 080 22 29| Pišite nam

KADROVSKE STORITVE d.o.o.  Beloruska ulica 7, 2000 Maribor

 

Politiko zasebnosti lahko najdete tukaj