Profiles Performance IndicatorTM

Sestavite visoko učinkovit tim!

Kako motivirati člane svojega tima, kako obvladati konflikte, kako doseči rezultate?

S temi vprašanji se ukvarja prav vsak vodja, ki se zaveda svoje vloge. Ta naloga je enostavna, če vemo, kateri so pomembni timski faktorji in razumemo kako vplivajo na učinkovitost vsakega posameznika in tima kot celote.

Verjamemo, da “celote” ne postanejo boljše od vsote svojih delov po naključju. Ustvarjanje tima, ki presega sposobnosti njegovih posameznih članov, zahteva predanost, načrtovanje in čas.

Zakaj meriti?

Verjetno ne bi kupili dragega stroja, ne da bi vedeli kako deluje in brez da bi prebrali navodila za uporabo? Vendar pa podjetja vsak dan zaposlujejo, uvajajo in prerazporejajo ljudi z malo ali celo brez razumevanja, kako ti zaposleni delajo, sodelujejo in kako se bodo vklopili v organizacijo.

Raziskave so pokazale, da je več kot polovica podatkov v življenjepisih neresničnih, s prvim vtisom pa imate zgolj 14% možnosti, da izberete pravo osebo.

 Vodja tima je odgovoren za rezultate, zato se stalno sooča z izzivi, kako uskladiti delovanje posameznikov tako, da bo vsak prispeval svoj maksimum k skupnemu cilju.

Profiles Performance Indicator™ služi kadrovikom in vodjem kot »Priročnik za uporabo« zaposlenih, z objektivnim pogledom na vedenja in motive posameznika, ki so ključni, da kot posamezniki in tim  dosežemo najboljše rezultate. Je odličen pripomoček za ustvarjanje visoko učinkovitih timov.

Kaj merimo?

Profiles Performance Indicator™  meri:

  • intenzivnost motivacije
  • Vedenja na 6 ključnih področjih, ki definirajo posameznikovo učinkovitostjo in so povezana s produktivnostjo, kakovostjo dela, iniciativnostjo, timskim delom, reševanjem problemov in prilagajanjem spremembam.
  • Odziv posameznika na stres, nezadovoljstvo in konflikte v delovnem okolju.
  • 12 lastnosti, ki jih imajo visoko učinkoviti timi in porazdelitev posameznikov znotraj tima.

 

S pridobljenimi informacijami vodje bolje motivirajo, usmerjajo in komunicirajo z zaposlenimi. Lažje predvidijo in zmanjšajo konflikte med sodelavci, učinkoviteje razdelijo naloge, odgovornosti in vloge znotraj tima ter bistveno povečajo učinkovitost. 

 

Bodite profesionalec! Uporabite Profiles Performance Indicator™ !

Ali ste vedeli?

  • 23% zaposlenih je neuspešnih, ker ne znajo upravljati svojih čustev.
  • 17% zaposlenih je neuspešnih, ker nimajo potrebne motivacije.
  • 15% zaposlenih je neuspešnih, ker nimajo pravega temperamenta za delo, ki ga opravljajo.

Kontaktni obrazec

Kako vam lahko pomagamo?

Zaupajo nam

… in številni drugi