Profiles Assessment Center

Spletna platforma, ki jo potrebujete za pametne odločitve o talentih

Vsi podatki, ki jih potrebujete – na enem mestu

Za sprejemanje pametnih odločitev, vezanih na delo s talenti, potrebujete točne, objektivne in zanesljive informacije. Ampak, če do njih nimate preprostega dostopa, jih res lahko učinkovito uporabite? Kot najsodobnejši sistem, vam Profiles Assessment Center™ (PAC) pomaga upravljati, razporejati, podajati in v celoti izkoristiti informacije iz ocenjevanj – vse na eni hitro dostopni in varni lokaciji.

Pozabite na prelaganje in prebiranje papirnatih gor – ocenjevanj in poročil. V trenutku, dostopajte do informacij, ki jih potrebujete za sprejemanje pametnih, samozavestnih odločitev o talentih, iz udobja vašega delovnega mesta.

Omogočamo vam vzpostavitev lastnega Assessment centra, ki podpira selekcijo in kompetenčni razvoj zaposlenih na vseh nivojih. Sodoben spletni assessment center vam omogoča, da pridobite pomembne podatke in poročila v samo nekaj sekundah. Profiles Assessment center vam omogoča, da uporabite zanesljiva orodja za preverjanje sedanjega stanja in spremljanje napredka v celotnem poslovnem ciklu vašega (potencialnega) sodelavca. Po končanem testiranju je možno kreirati najrazličnejša poročila, ki so napisana v jasnem jeziku, tako da jih lahko razume vsak.

Profiles Assessment Center vam pomaga:

  • nadzirati proces zaposlovanja in razvoja zaposlenih, iz ene digitalne lokacije,
  • uporabljati posebne funkcije avtomatiziranih poročil, ki izboljšajo vašo izkušnjo, poskrbijo za hiter vpogled in olajšajo vaše odločitve,
  • prihraniti čas, denar in enegijo s tem, ko ocenjevanjem ne sledite več na staromoden način,
  • ustvariti napreden in profesionalen vtis med kandidati, ki jih želite zaposliti.

Hiter predogled aplikacije

V nadaljevanju spodaj se nahaja nekaj ekranskih slik same aplikacije, ki jo je mogoče vgraditi tudi v vaš obstoječi kadrovski informacijski sistem, za podrobnejšo predstavitev Profiless Assessment Centra nam pošlite elektronsko sporočilo na asistenca@profilesslovenia.si ali nas pokličite na +386 2 22 83 510.

Dodatne informacije o Profiles Assessment Centru

Za prenos dodatnih informacij o PAC spletni aplikaciji v *.pdf obliki, vas prosimo, da izpolnite obrazec v nadaljevanju.

Zaupajo nam

… in številni drugi